Myshop.al

LONDON SHOP

London shop eshte nje dycan i vogel por shume modest qe gjendet ne unazen e re Tirane. Ne dycan shiten  rroba dhe artikuj te ndryshem  te arrdhur vetem nga Anglia.

Megjithese jemi mesuar qe sapo te degjojme rroba te perdorura menjehere  mendja te shkon tek tregjet e rendomta ku rrobat shiten ne trotuare dhe mes pluhurit, pikerisht per kete ne vendosem me te sigurte se kurre qe te hapim nje butik te vogel me rroba te reja dhe te perdorura qe i importojme direkt nga Britania e madhe per te vetmen arsye qe klienti yne te mos ndihet inferior qe po blen gjera te perdorura por perkundrazi te ndihet shume i lumtur qe ka blere gjera te vecanta dhe shume te bukura. Ne London shop ju do te gjeni nje sasi te larmishme produktesh. Nga rrobat,aksesoret, bizhute, canta, parfume, kepuce mbremjesh dhe sportive deri tek rrobat per te vegjelit tuaj te nje cilesie shume te mire.

Cdo gje ne dycan eshte e nje top class cilesie per vete faktin se ne bejme blerjen dhe i zgjedhim vete rrobat ne tregjet Angleze dhe perkujdesja eshte teper e madhe deri sa te shihen ne varese gati per blerje nga klientet tane.

Hapja e mallit te ri behet dy here ne muaj cdo te diele te dyte te muajit. Ne dycan do gjeni dhe rroba me kg per femije me cmime shume te leverdisshme...

 

 

BRILANDI COMPUTERS 

Brilandi computers eshte nje dycan qe merret me shitjen dhe riparime te laptopeve te arrdhur nga tregu Anglez, ne dycan mund te gjeni nje larmi shume te te madhe te laptopeve me cmime qe variojne nga 90 euro tek 700 euro per laptopet qe jane per lojra dhe work station's qe jane per programe inxhinierike te ndryshme , gjithashtu ne B C do te gjeni dhe tableta te reja dhe te perdorura dhe aparate celulare nga me te ndryshmit si dhe pjese nderrimi per shume lloje pc dhe laptopesh...

 

 

                                                     Blerja e mallrave behet me shumice dhe pakice ne te dy njesite e MYSHOP.AL