Memorie dhe hard disqe te llojeve te ndryshme 

memory cards  ddr2 dhe ddr3
memory cards ddr2 dhe ddr3

memory card
memory card

memory cards  ddr2 dhe ddr3
memory cards ddr2 dhe ddr3

1/2