Ku ndodhemi

 

          LONDON SHOP

 

          Rruga Teodor Keko 1027

          Ngjitur me Conad

          Tel:+355697511880

     

                 TIRANE

 

 BRILANDI COMPUTERS

 

 Sheshi Shqiponja 

 Perballe Karburantit IT OIL

 Tel:00355685624102

 

              TIRANE

Çdo sygjerim dhe kerkese e juaja eshte me se e mirepritur...

© V . XHAURI  2013